top of page

Contact

Carin van Amerongen-Klingen

info@tudorstyle.nl  

 Tel: 06 19 45 42 76

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Over mij

Februari 2015 het moment dat ik mijn eigen bedrijf Tudorstyle, ben begonnen. De eerste vraag die men vaak stelt is: "waar komt de naam Tudor vandaan"? Heel simpel; mijn doopnaam is Tudor en Tudor verwijst naar een bouwstijl in de Engelse architectuur ten tijde van de heerschappij van het Vorstenhuis Tudor. Waar staat Tudorstyle dan voor? Ik kan mij zo voorstellen dat je al snel denkt dat ik alleen maar in de stijl van een oud Engels vorstenhuis ontwerp. Niets is echter minder waar. Tudorstyle staat voor anders dan anders, out-of-the-box denken, statements maken, je durven te onderscheiden van de rest. Tudorstyle staat voor samenwerken in de breedste zin van het woord. Samen bereik je immers veel meer. Ik luister en observeer. Iedere klant is uniek dus ieder interieur wordt uniek.  

Door de jaren heen heb ik een geheel eigen stijl ontwikkeld. Zowel als interieurontwerper, fotograaf en als verkoopstylist. 

De natuur en bijzondere architectuur loopt als een rode draad door mijn ontwerpen en fotografie heen. Ik werk voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals hout, wol, katoen, steen, linnen. In mijn kleuradvies vindt je het kleurenpalet van de natuur terug, dat loopt van aardse tinten tot opvallende kleuraccenten. Daarnaast vind ik het vooral bijzonder om mensen te mogen helpen en met hen samen te werken naar een fantastisch eindresultaat. Ik heb de opleidingen voor zowel interieurstyling als interieurontwerp met succes afgerond, daarnaast ben gecertificeerd verkoopstyliste. Fotografie is iets wat ik al bijna mijn hele leven doe. Door het volgen van workshops en trainingen maar vooral door zo vaak als ik kan de camera te pakken, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik volg de trends maar in mijn ontwerper ben ik geen standaard trendvolger, een interieur is iets blijvends, iets persoonlijks. Het meeste leer ik dan ook vooral in de praktijk, door goed te luisteren en vooral door te durven. Tudorstyle is een kleine onderneming voor zowel particulieren als makelaars en overige (vastgoed)- bedrijven.

bottom of page