top of page

Adviesrapport

Fotografie

Tijdens ons gesprek leg ik u uit wat verkoopstyling inhoudt en waarom het zo belangrijk is voor een optimaal verkoopresultaat van uw woning.  Hierna lopen we samen door uw woning waarbij ik aantekeningen en werkfoto's maak voor een inhoudelijk advies. U krijgt van mij tussendoor direct al wat tips waar u snel mee aan de slag kunt.  De "werkfoto's"  die ik maak worden alleen gebruikt voor het digitaal adviesrapport*.

 

Dit adviesrapport ontvangt u binnen 24 uur na ons gesprek in uw mailbox. Mocht tijdens ons gesprek blijken dat u een passend voorstel voor een complete verkoopstyling en/of meubelverhuur op prijs stelt dan ontvangt u tevens een voorstel die op uw woning van toepassing is. 

 

Duur:  maximaal  2 uur      

*Kosten: Aan dit advies en rapport zitten kosten verbonden. 

Door op de juiste manier een interieur of product te fotograferen vertel je een verhaal, je creëert een sfeerbeleving, Een goede foto verleidt. Een professionele video versterkt dit verhaal en laat de sfeer tot leven komen.  Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Voordat ik met mijn camera aan de slag ga lopen we eerst alle ruimtes door.  In iedere ruimte staan spullen die ik niet op de foto wil terugzien.  Die worden ter plekke weggehaald. Sommige ruimtes kunnen wel weer een extra accessoire gebruiken of soms is de indeling niet logisch. Ook dat wordt ter plekke geregeld. 

Duur: maximaal 2 uur 

Verkoopstyling

U heeft van mij al een uitgebreid verkoopstyling advies via de mail gekregen. De dag waarop de fotoshoot plaatsvindt kom ik de woning restylen voor de verkoop. Ik maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van bestaand meubilair en vul dit aan met extra woonaccessoires en (klein) meubilair die u bij mij kunt huren of desgewenst zelf kunt aanschaffen.

 

Deze spullen blijven gedurende de verkoop achter en worden in geval van verhuur nadat de woning verkocht (onder voorbehoud) is, weer door mij opgehaald.  

 

Duur: maximaal 4 uur.

Meubelverhuur & Styling

Een lege woning laat weinig aan de verbeelding over.  Niet iedereen is in staat een ruimte goed te visualiseren.  In een lege ruimte vallen de negatieve punten van de woning dubbel zo hard op.  Ik bied u volledige meubelpakketten aan die u kunt huren gedurende de verkoop van de woning. 

  • Woonkamer en eetkamer meubilair inclusief accessoires

  • Slaapkamermeubilair inclusief accessoires

  • Werk-/ studeerkamer meubilair inclusief accessoires.

  • Badkamer- en keukenaccessoires

 

Om de kosten relatief laag te houden werk ik deels met het kartonnen meubilair van Cubiqz  aangevuld met klein meubilair en diverse woonaccessoires.  Zodra uw woning verkocht (onder voorbehoud) is, kom ik de spullen weer weghalen. 

Neem  gerust contact op voor deze extra mogelijkheden.

Duur: maximaal 2 dagen eventueel inclusief fotografiepakket

bottom of page