top of page

Samenwerking 

394_2160.jpg

Verkoopstyling &  adviesrapport

Samenwerken is vermenigvuldigen 

 Adviesrapport

Voordelen

De afspraak bij de klant start altijd met een persoonlijke kennismaking om vervolgens te inventariseren wat het huis nodig heeft voordat deze in verkoop gaat. Tijd en aandacht voor de verkoper staat hierbij centraal. Iedere woning verdient een presentatie waar de potentiële huizenkoper verliefd op wordt. Want het draait tenslotte om de WOW factor, de juiste sfeerbeleving waardoor de potentiële huizenkoper tot actie overgaat. 

 

Tegen een aantrekkelijk instaptarief maak ik een zorgvuldige woningopname en geef direct praktische en waardevolle tips aan de verkopers waarmee ze aan de gang kunnen gaan. Binnen 24 uur  ontvangen verkopers en de makelaar een volledig uitgewerkt digitaal adviesrapport 

 

Mocht blijken dat de verkopers na mijn persoonlijk advies een verkoopstyling & verhuur klein meubilair & accessoires op prijs stellen, dan ontvangt men naast het digitale advies ook een voorstel voor de verkoopstyling op locatie.

 

U kunt er voor kiezen mijn expertise op het gebied van verkoopstyling standaard in te schakelen zodra het verkooptraject in gang gezet wordt.  Uw klanten zijn dan verzekerd van goed onderbouwde adviezen, weergegeven in een rapport waar ze zelf mee aan de slag kunnen gaan. 

Investering: € 95,-  (incl. btw)

 • U bent geen tijd meer kwijt aan het geven van tips.
   

 • U hoeft geen tijd meer te besteden aan het benadrukken van het belang van een goede woningpresentatie.
   

 • Een adviesrapport wordt zodanig opgesteld dat het ook werkbaar is voor de verkoper. 
   

 • Verkopers kunnen met vragen over de presentatie direct contact opnemen met de stylist.
   

 • De kosten voor het adviesrapport kunnen verwerkt
  worden in de courtage of in de opstartkosten of worden direct gefactureerd aan verkoper.

   

 • Kiezen de verkopers er voor om mij persoonlijk in te schakelen voor de uitvoering van de verkoopstyling & meubelverhuur dan lopen alle afspraken rechtstreeks via mij. 

bottom of page